Товстолобик в духовці-рецепти з фото в рукаві

 Покроковий рецепт з фото: товстолобик в духовці для годуючих мам

Стаття про те, як швидко готується товстолобик в духовці — рецепти з фото покроково. Готувати товстолобика ми будемо в рукаві у власному соку, щоб не просто бачити процес підрум’янення, але і не вимивати потім до глибокої ночі духовку від бризок. Ось посилання на покроковий рецепт запікання рибки у фользі.

Готування товстолобика в рукаві мені подобається більше, ніж у фользі, оскільки можна не вгадати щільність фольги, і вона порветься, і в неї не завжди виходить така рум’яна кірочка. Рукав прозорий і якщо хочеться золоту рум’яну скоринку на рибку, то просто збільшуємо час готування. У кожної господині поняття «золотава скоринка» своє.

Товстолобика для швидкого готування в духовці я вибираю побільше ( в супермаркеті вони часто взагалі ще живі бувають). Стосовно отримання і потрошіння, ну не люблю я цей процес і все! Якщо фінанси дозволяють, купуйте свіжу і вже потрашенную рибку.

Докладний опис як швидко приготувати товстолобика в духовці

Першим ділом принісши додому гарненько промийте її і просущите паперовим рушником.

Спеціально для вас і рецепти готування товстолобика в духовці з покроковим фото потрошила його я в цей раз сама. Нижні плавці просто вирізала.

Нам потрібні :

  1. Товстолобик вагою близько 3500-3700 гр
  2. Суміш 4 перцю
  3. Морська сіль
  4. цибулини середнього розміру-3 штуки
  5. Панірувальні сухарі
  6. Рукав для запікання в духовці з зав’язками.

Поки наше майбутнє корисне і смачне соковите мяско відставляємо в сторону і шаткуємо 3 середні цибулини. Перетираємо в ступці 4 види перцю (запашний, чорний, зелений і рожевий) щіпка морської солі. Натираємо нашого товстолобика для готування в духовці в рукаві з покроковими фото цією сумішшю зсередини і зовні.

Промазану рыбеху начиняємо цибулею, це і дасть їй соковитість. Цибуля при готуванні не випадає-не хвилюйтеся. Як тільки начиніть її цибулею тупайте розігрівати духовку на 180 градусів.

Далі йдуть фотоколаж, де товстолобик вже запанирован, упакований в рукав для запікання в духовці і передостанній етап-відправлений у духовку для готування.

Коли все це зроблено (як бачите моя рибина вмістилася в деко тільки по діагоналі) ставте товстолобика в духовку для запікання. Не спішіть, дочекайтеся поки температурний режим дійде до потрібної позначки ( у мене це лампочка-індикатор).

Хвилин через 10 рукав зазвичай роздувається, як на фото вище, і саме це служить запорукою того, що у вас товстолобик в духовці запечеться до рум’яної скоринки. Ще витримуємо час готування хвилин 20 -25 (тут все залежить від ваги і вашої духовки).

Зверніть увагу, що рукав нічим додатково ми не змащуємо — зайві калорії годуючим мама абсолютно не потрібні! Про корисність товстолобика, запеченого в духовці і говорити не варто. М’ясо дуже ніжне і смачне, вітамінний і мінеральний склад близькі до дорогому білому амуру.

Якщо ви хочете схуднути після пологів і прибрати животик, то саме товстолобик запечений в духовці, а не смажена на сковороді ваше блюдо. І бюджетно, і більш ніж корисно. Закінчую рецепт останнім кадром — готовий запечений товстолобик в духовці. Але покроковому фото ще видно пар і волога на тільки що розрізаному рукаві для запікання.

Якщо ця стаття про те, як приготувати товстолобика в духовці вам сподобалася, то тисніть внизу кнопки соціальних мереж, щоб не втратити, і звичайно діліться публікацією з близькими , рідними та друзями.

Автор тексту: Наталія Чала