Запечене філе індички з кукурудзою і сиром: рецепт з покроковими фото

Рецепт запечених в духовці стейків з індички з консервованою кукурудзою і сиром з покроковими фотографіями приготування. Філе грудки індички відрізняється низьким вмістом жиру, а також чудовим смаком. Індичка з кукурудзою і сиром виходить соковитою, смачною, до того ж виглядає незвично і навіть святково. Калорійність однієї порції індички з кукурудзою і сиром (150 грам) — 210 ккал, вартість порції — 45 рублів. Хімічний склад однієї порції: білки — 25 грам; жири — 3 г; вуглеводи — 6 грам.

Інгредієнти:

Для приготування цієї страви нам знадобиться (на 6 порцій):

філе грудки індички — 700 грам; кукурудза консервована — 150 грам; сметана 15% жирності — 30 грам; сир твердий — 30 грам; сіль, спеції.

Приготування:

Філе індички нарізати на порційні шматочки (у мене були вже підготовлені стейки). М’ясо можна трохи відбити спеціальним молоточком, але це не обов’язково.

З консервованої кукурудзи злити рідину.

Сир натерти на дрібній тертці.

Стейки з грудки індички посолити, натерти спеціями, викласти у форму для запікання (змащувати маслом не потрібно).

Кожен шматочок індички змастити сметаною не занадто товстим шаром.

Викласти на кожен шматочок індички консервовану кукурудзу.

Посипати зверху тертим сиром.

Запікати індичку з кукурудзою і сиром в духовці при температурі 180-200 градусів протягом 40 хвилин.

Продукт Вага продукту (грам) Ціна за кг продукту (руб) Ккал на 100 г продукту
Філе грудки індички 700 330 130
Кукурудза консервована 150 150 119
Сметана 15% жирності 30 150 158
Сир твердий 30 500 392
Разом:

(6 порцій)

910 272 1252
Порція 150 45 210
  Білки (грам) Жири (грам) Вуглеводи (грам)
Порція 25 3 6