Зелений суп рецепт з покроковими фото

Зелений суп з заморожених овочів і курки. Ніжний смак і суцільна користь! Калорійність порції всього 130 ккал, вартість порції — 30 рублів.

 Інгредієнти:

Для приготування зеленого супу нам буде потрібно:

філе курки — 700 грам; заморожені овочі (капуста брокколі, цвітна капуста, стручкова квасоля) — по 400 грам; заморожений зелений горох — 200 грам; цибуля ріпчаста і цибуля-порей — 100 грам; сіль.

Приготування:

Спочатку відваріть куряче філе протягом 25 хвилин.

Поки вариться курка, поріжемо цибулю і цибулю порей.

Відварене філе дістати з бульйону.

У киплячий бульйон покласти порізану цибулю і цибулю порей, дати покипіти пару хвилин.

Потім покласти всі овочі, що залишилися, після закипання варити протягом 10 хвилин.

Трохи остигле куряче філе порізати на дрібні шматочки.

Порізане куряче філе відправити в каструлю з овочами. Варити суп ще 5-10 хвилин. Не забудьте посолити суп.

Відразу після приготування можна починати пюрировать наш суп з допомогою заглибного блендера. Обережно, можна обпектися!

Приготовлений суп можна розливати по тарілках. Зелений суп особливо хороший зі сметанкою, і свіжа зелень тут зайвою не буде.

Продукт

Вага продукту (грам)

Ціна за кг продукту (руб)

Ккал на 100 г продукту

Філе курки

700

200

113

Броколі

400

100

25

Цвітна капуста

400

100

24

Цибуля-порей

100

80

33

Стручкова квасоля

400

100

24

Цибуля ріпчаста

100

50

41

Зелений горох

200

100

72

Вода

2000

0

0

Разом:

(10 порцій)

4300

293

1300

Порція

430

30

130